За нас

Лазерно – козметичен център Атина Афродита се намира в сърцето на гр. Бургас, в началото на ул. Фердинандова, в близост до Държавна Опера.

Създадохме нашия център с мисията да ви превърнем в истински Богини!

Всяка жена заслужава да се чувства НАЙ-КРАСИВАТА – да вярва в собствената си сила и енергия, да открива вътрешната и външната си красота, да се събужда сутрин с желанието да покаже на целия свят неповторимостта и величието си, да усеща силата на своя дух и да притежава смелостта да изпълни желанията си!

В Лазерно – козметичен център Атина Афродита вие ще откриете най-съвременна апаратура за лазерна епилация с цел премахване на нежеланото окосмяване, изключително ефективни и безболезнени апарати за оформяне на силуета, както и разнообразие от релаксиращи и високоефективни анти-ейдж процедури за подмладяване на кожата и възвръщане на вечната и съвършена красота!

В Лазерно – козметичен център Атина Афродита  ще откриете и нещо много по-различно като услуга, което ще успокои и озари духа ви. Освен нашият усмихнат екип  и топлата слънчева атмосфера , вие ще се запознаете и с невероятния ни консултант по нумерология и тарология. Той ще ви разкаже за предстоящите благоприятни събития във вашия живот, ще ви даде съвет и ще ви помогне да вземете успешните за вас решения.

Открийте Богинята в себе си! Добре дошли в Atina Afrodita Beauty @ Laser Center!