Нумерология

Тук, в Лазерно-козметичен център Атина Афродита, ние ще се погрижим не само за вашата външна красота. Изключително важно е в живота си  човек да вярва в себе си, да чувства увереност при взимането на решения, да открива положителния смисъл на всички събития, да се събужда с усмивка и да живее с надежда. Това е неговата ВЪТРЕШНА красота.

С науките НУМЕРОЛОГИЯ И ТАРОЛОГИЯ ние ще ви помогнем да откриете вашето красиво АЗ – онова, което ще ви донесе успехи, разрешаване на всички зависещи от вас проблеми и ще ви води напред към щастливо и изпълнено с реализирани мечти бъдеще.

НУМЕРОЛОГИЯТА се използва от хиляди години в търсене значението на великия космически замисъл. Всяка буква в името ви има числова стойност, а всяко число може да бъде редуцирано до единично число. Числовите стойности в името ви взаимодействат с числата от рождената ви дата. Така може да се определят ваши способности и особености в характера. Всеки един от нас е дошъл на тази Земя с определена вибрация. Смята се, че ние можем да променяме съдбата си. Определено пътят ни ще бъде по-лесен, ако знаем нашите слаби и силни страни. На помощ идва нумерологията, която подсказва кои са нашите силни и слаби страни. Според нумерологията и всички учения посветени на човека всеки един индивид има различна вибрация, която може да се изучи чрез името, деня, месеца и годината, през която е роден. Вибрацията е определяща за нашия характер и съдба. Всеки един детайл определя по-точно нашето Аз, нашето минало, бъдеще, нашата емоционална и мисловна същност, нашата уникалност.Числата са древен метод за разпознаване на човешката вибрация, уникалност и съдба. Методът е използван още от древните вавилонци, китайци, евреи, египтяни – практически всеки един древен народ е използвал своя система за тълкуване на човешката съдба и личност чрез числата.

ТАРОЛОГИЯТА е един вълшебен и интригуващ начин, чрез който ще ви помогнем да видите себе си в друга светлина. Таро е началото на удивително и вълшебно пътешествие за самопознание, където мистерията, която ще разрешите, е всъщност изследване на вас самите. Таро е един от метафизичните инструменти, които ще ви позволят да надникнете в живота си, за да научите нещо, което не сте могли да разберете преди, или да получите потвърждение за нещо, което сте подозирали. Картите хвърлят светлина върху вашата вътрешна, скрита мъдрост и могат да дадат нова перспектива върху някой въпрос или проблем, който ви смущава или обърква. Ще получите отговори на много въпроси, които ви тревожат. Ще разберете кое събитие ще приключи с благоприятен изход. Ще разберете красивата истина за взаимоотношенията ви с други хора. В Таро няма лоши тълкувания. Всичко зависи от вас и вашата сила да се справите със събитията и обстоятелствата. Всичко което се случва е път към едно по-високо духовно ниво.

Повярвайте в себе си!

Очакваме ви в Лазерно-козметичен център Атина Афродита!

 

Анита Червенкова

Нумеролог и таролог