Радиочестотен лифтинг за лице

RF лифтинг  - т.нар. "ЛИФТИНГ В ОБЕДНАТА ПОЧИВКА" - е неинвазивен метод за подобряване структурата на кожата като се използва, както за лице, така и за тяло. Радиочестотата генерира висока температура в дълбоките слоеве на кожата /дермата/ като по този начин стимулира фибробластите да произвеждат нов колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. Вследствие на този процес новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Радиочестотният лифтинг се прилага без възрастови ограничения и сезонни противопоказания. 

Четириполярен радиочестотен накрайник за лице:

Премахване на бръчките по лицето, стягане и повдигане на кожата (лифтинг).Използва се капацитивен свързващ електрод за предаване на енергията на радиовълни и генериране на електрическо поле за влизане в подкожната тъкан през повърхността на кожата. При висока честота от 450kHz, това електрическо поле променя полярността си в порядък 450,000 пъти в секунда. Като отговор на бързата промяна на електрода, посоките на електрическите частици върху кожата също се променят. По това време естественото електрическо съпротивление в подкожната тъкан се променя и генерира топлинна енергия. Тъй като колагенът в папиларната дерма може веднага да се свие, когато температурата е в диапазона от 60 до 70 градуса по Целзий, след третиране на бръчките, клиентът може веднага да усети ефектите на стягане на кожата, както и ефекта на повдигане и изглаждане. Когато колагенът се произвежда непрекъснато, дебелината и плътността на папиларния дермис може да се повишат за да се отстранят бръчките, да се елиминират белезите, да се възстанови еластичността и блясъка на кожата. Докато колагенът се увеличава в процеса на процедурата, кожата се освежава и бръчките се отстраняват с помощта на голямо количество клетки. Освен това, когато кортексът без еластичност или този с дебел рогов слой в областта с бръчки се отделят, кожата около също ще бъде подновена.

Триполярен накрайник за лице:

Накрайник за ускоряване на процеса на подмладяване.Използване на активация чрез положителни и отрицателни микротокови енергийни импулси.Чрез тях настъпва освобождаване на клетките на кожата, така че настъпва бърз синтез на колаген във фибробластите, еластичността на кожа се подобрява, способността на кожата да стимулира мускулно напрежение се увеличава. По този начин бръчките постепенно намаляват,предотвратява се стареенето на кожата, възстановява се еластичността на кожата, подобрява се тенът и състоянието на кожата на лицето.

Резултати след RF лифтинг:

* видимо стегната, озарена и подмладена кожа веднага след процедурата.

* редуциране на фините бръчици и намалена дълбочина на изразените.

* изгладен и повдигнат контур на цялото лице.

* премахване на двойна брадичка.

* засилване на кръвообръщението и подпомагане борбата с целулита.

Честота на процедурите: от 6 до 10 броя през не по-малко от 7 дни, като при по-млада кожа 6-8, а при по-зряла 8-10 процедури.

Направи запитване