ОТСЛАБВАЩИ И АНТИЦЕЛУЛИТНИ - Радиочестотен лифтинг за тяло, Липолазер и Кавитация

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА ТЯЛО

Вакуумен двуполярен радиочестотен накрайник за тяло:

Разгражда мазнините, лимфен дренаж, стяга кожата и подобрява нейната еластичност.Този тип оборудване за оформяне на тялото използва възможно най-модерната технология на базата на отрицателно налягане с висока скорост, и иновативна триизмерна технология за преобразуване,комбинираща с микрокомпютърно контролираната ос на накрайника(валяк), а освен това оказва антигеоцентричен ефект върху кожата.Привличане и разпределяне на фибриларната съединителна тъкан на различни кортекси(дялове) чрез ритмичен масаж, ефективно разграждане на подкожната мастна тъкан и намаляване на натрупването на мазнини в клетъчната тъкан. За тази цел се използват накрайници за дълбочинен масаж на различни части на тялото, който води до извличане на мастния слой в дермата и подкожно. Едновременно с това микро-съдови лимфни съдове се освобождава, подобрявайки метаболизма и карайки мастните клетки се превръщат в мастни киселини, дори и в клетките на токсините, като по този начин става възможно елиминирането им от лимфната система in vitro. Процесът на детоксикацията се извършва четири пъти по-ефективно. Процедурата може да се направи ръчно или чрез други инструменти, които не могат да постигнат перфектни резултати. В същото време кожата е по-еластична и блестяща. Този накрайник е експерт по управление на процеса на моделиране на здраво тяло.

Шестполярен радиочестотен накрайник:

Интегриран с най-съвременната радиочестотна технология и радио честота, накрайника може да достигне директно в дълбочина до мазнините в тялото и освен това притежава възможност за отлично целево позициониране на радиочестотите. В активното си състояние, мастната клетъчна тъкан може да генерира топлина на триене, да повиши локалната температура и да премахне излишните мазнини и токсини от тялото чрез потната жлеза, ентерохепаталната рециркулация и лимфната система и в крайна сметка да се постигне ефекта на разграждане на мазнините. С контролирана дълбочинна технология, инкрустирани диамантени частици с различни размери дава възможност да масажирате кожата заедно с накрайника, както и да коригирате силата на засмукване с помощта на вакуумното изтегляне. Използва се силата на отрицателно налягане при масажиране за да се предизвикат експлозии, които да спомогнат за разрушаване на дебел слой натрупани мазнини. По този начин ефектите са видими: засилване на кръвообращението, ускоряване на разграждането на мазнините, изхвърляне на токсините, повишаване на ефекта от премахването на целулита, ефективно подобряване на състоянието на ареоларната тъкан, премахване на упоритите мазнини и подобряване на състоянието на абсорбция на диетичните продукти.

40Khz ултразвуков накрайник:

Силна ултразвукова ударна вълна, предизвикваща разграждане на мазнини. С помощта на този накрайник в човешкото тяло може да се излъчи силна звукова вълна(40KHZ), която оказва влияние върху мастните клетки и предизвиква движение на триене между мастните клетки. Прилагането на масаж чрез такъв тип ултразвукова вълна може да предизвика ефективна консумация на калории и влага в мастните клетки и по този начин води до намаляване на размера на мастните клетки. Освен това вибрациите от ултразвуковите вълни могат да окажат силно въздействие върху мастните клетки,като ги накарат да експлодират незабавно,намалявайки количеството на мастните клетки и по този начин да постигнат ефекта от премахването на мазнините (обща загуба на тегло).

ЛИПОЛАЗЕР е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото.Това е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, вътрешната и външната част на бедрата, бричове, паласки, прасци ,корем, гръб, седалище, ръце, мастни натрупвания при колене и глезени..

Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма.Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им.Това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти. 

Продължителност на процедурата: 30 - 40 минути на зона, като може само на две зони една след друга. Обикновено се третират 2 съседни зони. След като се приключи терапията на първите 2 зони се прави почивка от 10 дни и след това могат да се правят и други зони.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект? Вие ще видите резултата още след първата сесия.

Повечето клиенти определено намаляват с около 1 - 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките.

Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8 до 12.

Процедурите на една зона се правят през ден.
През първата седмица настъпва промяна на мастните клетки.През втората седмица -  намаляване на обема на мастните клетки.През третата седмица - задържане на постигнатите резултати.

Резултати: Обикновено се наблюдава от 1 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка процедура. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури на зона в продължение на 3 седмици т.е. по три процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати. В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър вода на глътки.След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. С Липолазер могат да се постигнат изключителни резултати,особено ако се съчетава с физическа активност, лимфен дренаж, пиене на много вода и здравословно хранене. Процедурата спомага за максимално нормализиране на метаболизма, което води до бързо изхвърляне на мастните киселини от тялото.

Противопоказания: деца и подрастващи; високо кръвно налягане; злокачествено заболяване; бременност и кърмене; висока температура; сърдечни заболявания; менструален период; чернодробно заболяване (хепатит или цироза); епилепсия; наличие на метални импланти или пейсмейкър.

Липолазерът разрушава мастните клетки, намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати, е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.

Предимства на новата технология ЛИПОЛАЗЕР:
Напълно безболезнени и безопасни процедури.Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка.Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините.Постигат се бързи резултати,видими още след първата процедура-обиколката намалява с 1 до 4 см.Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото, а не временно.

КАВИТАЦИЯ

 При Ултразвуковата Кавитация се използват честоти, достигащи точно до мастните клетки, без да увреждат организма. Генерират се мехурчета, които се пукат, поради промените в налягането на течността вътре в тъканите. Пукайки се, мехурчетата разрушават мастните клетки на обработваната зона, като ги втечняват и извеждат от организма с помощта на лимфната и отделителната системи. Вибрациите на ултразвуковата кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се разрушава, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Резултатите могат да се измерят още след първите процедури.Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Ултразвуковата кавитация успешно редуцира локалните мастни натрупвания, които често се свързват с наследствеността. Намалява обиколката в областта на корема и ханша, бедрата и междубедрието, областта под капачките на колената, както и сгъвките на ръцете. Активира се метаболизма в клетките, което спомага за изгарянето на мазнините, за образуването на нови колагенови нишки, и за успешно редуциране на целулита и стягане на кожата. Препоръчително е да се приложи около 15-20 мин. върху конкретната зона, но не повече от 30 мин. По време на първоначалния стадий се правят по 3-4 процедури седмично. Един цял цикъл включва 10 отделни процедури. Правят се до 2 пълни цикъла, съгласно индивидуалните нужди и при задоволителен резултат, се извършват поддържащи процедури 1-2 пъти седмично няколко седмици.

 

 

 


Направи запитване