ОТСЛАБВАЩИ И АНТИЦЕЛУЛИТНИ - Липолазер и Кавитация

ЛИПОЛАЗЕР е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото.Това е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, вътрешната и външната част на бедрата, бричове, паласки, прасци ,корем, гръб, седалище, ръце, мастни натрупвания при колене и глезени..

Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма.Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им.Това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти. 

Продължителност на процедурата: 30 - 40 минути на зона, като може само на две зони една след друга. Обикновено се третират 2 съседни зони. След като се приключи терапията на първите 2 зони се прави почивка от 10 дни и след това могат да се правят и други зони.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект? Вие ще видите резултата още след първата сесия.

Повечето клиенти определено намаляват с около 1 - 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките.

Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8 до 12.

Процедурите на една зона се правят през ден.
През първата седмица настъпва промяна на мастните клетки.През втората седмица -  намаляване на обема на мастните клетки.През третата седмица - задържане на постигнатите резултати.

Резултати: Обикновено се наблюдава от 1 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка процедура. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури на зона в продължение на 3 седмици т.е. по три процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати. В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър вода на глътки.След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. С Липолазер могат да се постигнат изключителни резултати,особено ако се съчетава с физическа активност, лимфен дренаж, пиене на много вода и здравословно хранене. Процедурата спомага за максимално нормализиране на метаболизма, което води до бързо изхвърляне на мастните киселини от тялото.

Противопоказания: деца и подрастващи; високо кръвно налягане; злокачествено заболяване; бременност и кърмене; висока температура; сърдечни заболявания; менструален период; чернодробно заболяване (хепатит или цироза); епилепсия; наличие на метални импланти или пейсмейкър.

Липолазерът разрушава мастните клетки, намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати, е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.

Предимства на новата технология ЛИПОЛАЗЕР:
Напълно безболезнени и безопасни процедури.Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка.Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините.Постигат се бързи резултати,видими още след първата процедура-обиколката намалява с 1 до 4 см.Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото, а не временно.

КАВИТАЦИЯ

 При Ултразвуковата Кавитация се използват честоти, достигащи точно до мастните клетки, без да увреждат организма. Генерират се мехурчета, които се пукат, поради промените в налягането на течността вътре в тъканите. Пукайки се, мехурчетата разрушават мастните клетки на обработваната зона, като ги втечняват и извеждат от организма с помощта на лимфната и отделителната системи. Вибрациите на ултразвуковата кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се разрушава, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Резултатите могат да се измерят още след първите процедури.Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Ултразвуковата кавитация успешно редуцира локалните мастни натрупвания, които често се свързват с наследствеността. Намалява обиколката в областта на корема и ханша, бедрата и междубедрието, областта под капачките на колената, както и сгъвките на ръцете. Активира се метаболизма в клетките, което спомага за изгарянето на мазнините, за образуването на нови колагенови нишки, и за успешно редуциране на целулита и стягане на кожата. Препоръчително е да се приложи около 15-20 мин. върху конкретната зона, но не повече от 30 мин. По време на първоначалния стадий се правят по 3-4 процедури седмично. Един цял цикъл включва 10 отделни процедури. Правят се до 2 пълни цикъла, съгласно индивидуалните нужди и при задоволителен резултат, се извършват поддържащи процедури 1-2 пъти седмично няколко седмици.

 

 

 


Направи запитване