Липолазер за отслабване

ЛИПОЛАЗЕР е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото.

Това е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, вътрешната и външната част на бедрата, бричове, паласки, прасци ,корем, гръб, седалище, ръце, мастни натрупвания при колене и глезени..

Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма.

Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.

Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им.Това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти. 

Продължителност на процедурата: 30 - 40 минути на зона, като може само на две зони една след друга. Обикновено се третират 2 съседни зони. След като се приключи терапията на първите 2 зони се прави почивка от 10 дни и след това могат да се правят и други зони.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Вие ще видите резултата още след първата сесия.

Повечето клиенти определено намаляват с около 1 - 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките.

Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8 до 12.

Процедурите на една зона се правят през ден.
През първата седмица настъпва промяна на мастните клетки.

През втората седмица -  намаляване на обема на мастните клетки.

През третата седмица - задържане на постигнатите резултати.

Резултати: Обикновено се наблюдава от 1 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка процедура. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури на зона в продължение на 3 седмици т.е. по три процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати. 
В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър вода на глътки.
След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. С Липолазер могат да се постигнат изключителни резултати,особено ако се съчетава с физическа активност, лимфен дренаж, пиене на много вода и здравословно хранене. Процедурата спомага за максимално нормализиране на метаболизма, което води до бързо изхвърляне на мастните киселини от тялото.

Противопоказания: деца и подрастващи; високо кръвно налягане; злокачествено заболяване; бременност и кърмене; висока температура; сърдечни заболявания; менструален период; чернодробно заболяване (хепатит или цироза); епилепсия; наличие на метални импланти или пейсмейкър.

Какво можем реално да очакваме след като се подложим на ЛИПОЛАЗЕР?


Липолазерът разрушава мастните клетки, намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати, е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.


Предимства на новата технология ЛИПОЛАЗЕР:

Напълно безболезнени и безопасни процедури.


Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка.

 

Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините.


Постигат се бързи резултати,видими още след първата процедура-обиколката намалява с 1 до 4 см.


Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.


Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото, а не временно.

Направи запитване