Водно дермабразио /Аква пилинг/ Aqua Facial с Хромотерапия

Водното дермабразио (Аква пилинг) Aqua Facial с хромотерапия е иновативна система за почистване, хидратиране, подхранване и пилинг на кожата, която напълно замества механичните техники за почистване на лицето, използвани до този момент. Aqua Facial полира кожата с помощта на различни серуми и разтвори, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира кожата напълно. Прави третирането по-ефективно и професионално. Подходящ е дори за най-чувствителните кожи. Премахва ефективно черните точки и съдържанието на запушените пори. Предотвратява появата на акне.
 
 
Водното дермабразио  Aqua Facial е интегрирана система, която комбинира в себе си ексфолиация (без абразивни частици), мултифункционални серуми и контролиран вакуум.Системата е  разработенa по революционно новата технология „Вортекс“, която завихря водата чрез контролиран вакуум и силна водна струя. Така именно мръсотията се изсмуква напълно безболезнено от пората и тя остава чиста. При редовно почистване с Aqua Facial кожите, които са склонни към възпаляване, ще изглеждат здрави и няма да се стига да тежки случаи на акне.

Предимства на Aqua Facial:

 
✅Почиства и хидратира кожата напълно благодарение на воден поток и вакуумен режим.
✅Осигурява дълбоко проникване на последващите козметични продукти.
✅Подходяща за всякакъв вид кожа - нормална,суха,чувствителна.
✅Повишава кръвообращението
✅Подобрява тена и свива порите, изглажда кожата.
✅Подходяща в борбата с акне,черни точки, пъпки и т.н.;
✅Абсолютно безопасно и без странични ефекти,без болка и зачервявания,няма противопоказания;
✅Подходяща за всички сезони.
✅Може да се прилага се веднъж седмично.
 
 

 При процедура Aqua Facial се използва и  хромотерапия.Това е медицинска терапия, използваща въздействието на цветовете върху психическото състояние и върху самочувствието на човек. Действието на цветовете чрез кожата се основава на електромагнитно излъчване. Всеки от тях има различно поле и прониквайки в човешкото тяло, носи голяма позитивна енергия, възстановяваща биоактивния баланс и активираща физикохимичните процеси. Максимален лечебен ефект се постига чрез насочване на светлинния поток.Възстановява се жизненият баланс и организмът се зарежда с положителна енергия.Хромотерапията действа най-добре в съчетание с хидромасаж. Водата засилва въздействието на светлинния поток върху човешкия организъм, тъй като го прави по-интензивен.

 

 Яркочервеният цвят ускорява пулса и кръвообращението, повишава адреналина. Специалистите препоръчват да се ползва сутрин, защото повишава тонуса и благоприятства за доброто настроение.Оранжевият присъства в хромотерапията в няколко нюанса. Благодарение на това, че се намира в спектъра между жълтото и червеното, притежава множество полезни свойства за отдих. Оранжевото зарежда с енергия и активира функцията на мозъка, засилва чувството на радост и благополучие. Жълтото е цвят, създаващ весело и оптимистично настроение. Изследванията показват, че подпомага творческата дейност, стимулира мисловния процес и в определени случаи подобрява паметта. Едновременно с това в хромотерапията помага при депресия. Зеленият цвят действа освежаващо и успокояващо, понижава стреса и помага за справянето с някои емоционални проблеми. Добре е да се има предвид, че зеленият цвят успокоява и не е подходящ за прилагане сутрин, ако ви предстои интензивен работен ден.Светлосиният и тъмносиният цвят подобно на зеления цвят действат успокояващо и помагат за разтоварване от стрес и от ежедневното напрежение.

 


 

Направи запитване