Безиглена мезотерапия и КАРБОКСИ терапия

CO2 КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ

Безиглена CO2 терапия за лице

Ключът към сияеща и млада кожа. Нашата революционна терапия ускорява метаболизма на кожата и естественото производство на кислород се грижи за хидратиране в дълбочина. Кожата изглежда драматично по-сияеща, свежа, с равномерен тен, по-гладка и еластична още след първата процедура. Ефективна при акне.

Еластичност на кожата и експресен лифтинг ефект – стимулира колагена и еластина, повишава плътността и еластичността – особено ефективна за намаляване на двойна брадичка и бръчки по шията

Намаляване и изглаждане на бръчки – подпомага синтеза на протеини и метаболизма, като увеличава еластичността.

Изсветляване на кожата и редуциране и елиминиране на петна и тъмни кръгове под очите – стимулира циркулацията на кръвта, отвеждането на отпадъците от метаболизма като създава блестяща кожа.

Регулиране на порите – стимулира метаболизма и изхвърлянето на отпадъците, порите се свиват и намаляват.

Терапия при акне – ускорява кръвообращението и изчистването на кожата.

 

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Чрез безиглена мезотерапия се отварят клетъчните каналчета, благодарение на което полезните съставки се абсорбират по-добре, подобрява се метаболизмът на клетките, насърчава се клетъчното обновяване. Предизвиканата дисперсия на молекулите на активната субстанция подпомага свободното им проникване в клетката. Стимулира се регенерацията и възобновяването на кожата. Този метод за подмладяване е без болка и без противопоказания. Спомага активните вещества да проникнат дълбоко в кожата, без използването на игли и без нежелани реакции и излишно травмиране на кожата. Клетъчните канали се отварят и полезните съставки се абсорбират по-добре, молекулите на активната субстанция предизвикват дисперсия и подпомагат свободното им проникване в клетката. Стимулират се метаболизма и клетъчната регенерация. Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Базира се на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Комбинацията от висока ефективност, безболезненост, широк спектър от приложенията и дълга продължителност на действие, правят тази технология един от най-модерните методи в козметологията днес.

  • Подмладява кожата
  • Повлиява малки белези и стрии
  • Заличава фините бръчици
  • Съхраняване полезните съставки и влагата в кожата
  • Премахва торбичките и тъмните кръгове около очите
  • Моделира и контурира лицето и третира двойната брадичка

 

Безиглена мезотерапия и криотерапия – продълж. 45-60мин.

Направи запитване